Lunchwebinar Columbusmodel voor gemeenten

Webinar Introductie Columbusmodel voor gemeenten

In maart houden we in samenwerking met Perron2030 een introductiewebinar over het Columbusmodel speciaal voor gemeenten. In dit introductiewebinar van een uur lichten we vanuit een historische context toe waarom 21e-eeuwse vaardigheden relevant zijn. Het Columbusmodel gaat uit van samenhang en hiërarchie. Andere modellen voor 21ste-eeuwse vaardigheden bespreken vaak wel de juiste vaardigheden, maar zetten ze slechts naast elkaar. Het Columbusmodel schept duidelijkheid in de onderlinge samenhang van de verschillende vaardigheden.

Perron2030 maakt de vertaalslag naar de praktijk
Na de introductie gaan leden van het Perron2030 in op de vertaalslag naar de praktijk bij gemeenten. Waar liggen knelpunten? Hoe krijg je collega’s mee bij verandertrajecten? Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Het webinar wordt gegeven op dinsdag 23 maart, van 12:00 tot 13:00 uur.

Deelname aan dit webinar is kosteloos, maar aanmelden is verplicht i.v.m. capaciteit.

Aanmelden Lunchsessie Gemeenten

Word ColumbusCoach

Loopt u binnen uw organisatie voorop als het gaat om digitalisering, innovatie en inzet van vaardigheden, adviseert u hierover of geeft u hier sturing aan? Volgt u de ontwikkelingen op de voet en bent u vraagbaak voor uw collega’s? Dan is deze opleiding voor u bedoeld. Er zijn opleidingen voor onderwijs en overheid. De training bestaat uit zes bijeenkomsten op basis van het Columbusmodel waarin u wordt klaargestoomd om het voortouw te nemen.

De eerste cyclus van de opleiding ColumbusCoach voor gemeenten gaat binnenkort van start. Deze cyclus is open voor vrije inschrijving, en u kunt zich nu aanmelden. Klik op onderstaande knop voor meer info.

Opleiding ColumbusCoach Gemeenten
Digitale Intelligentie biedt inzichten met betrekking tot 21e-eeuwse vaardigheden, brede vaardigheden en digitale geletterdheid.
Digitale Intelligentie biedt inzichten met betrekking tot 21e-eeuwse vaardigheden, brede vaardigheden en digitale geletterdheid.

21e-eeuwse vaardigheden

Het Columbusmodel van Hoornstra – Van Lieshout: Digitale Intelligentie (Business Contact 2019) is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.