Webinar Introductie Columbusmodel

Webinar Introductie Columbusmodel

In dit introductiewebinar van een uur licht ik vanuit een historische context toe waarom 21e-eeuwse vaardigheden relevant zijn. Uit het Columbusmodel spreekt samenhang en hiërarchie. Andere modellen voor 21ste-eeuwse vaardigheden, zoals dat van SLO en Kennisnet, bespreken vaak wel de juiste vaardigheden, maar zetten ze slechts naast elkaar. Het Columbusmodel schept duidelijkheid in de hiërarchie en onderlinge samenhang van de verschillende vaardigheden.

Het webinar wordt nog één keer gegeven, op woensdag 11 november, van 15:00 tot 16:00 uur.

Deelname aan dit webinar is kosteloos, maar aanmelden is verplicht i.v.m. capaciteit.

Aanmelden Webinar Columbusmodel

Word ColumbusCoach

Loopt u binnen uw organisatie voorop als het gaat om de inzet van ICT en digitalisering? Volgt u de ontwikkelingen op de voet en bent u vraagbaak voor uw collega’s? Dan is deze opleiding voor u bedoeld. Er zijn opleidingen voor onderwijs en overheid. De training bestaat uit zes bijeenkomsten op basis van het Columbusmodel waarin u wordt klaargestoomd om het voortouw te nemen bij de toerusting van medewerkers bij uw instelling met digitale vaardigheden, of de implementatie van digitale geletterdheid op uw school.

De tweede cyclus voor de opleiding ColumbusCoach voor het onderwijs gaat binnenkort van start. De aanvang van de opleiding voor (semi-)overheden vindt in overleg plaats. Klik op onderstaande knoppen voor meer info.

Opleiding ColumbusCoach Onderwijs
Opleiding ColumbusCoach Overheid
Digitale Intelligentie biedt inzichten met betrekking tot 21e-eeuwse vaardigheden, brede vaardigheden en digitale geletterdheid.

21e-eeuwse vaardigheden

Het Columbusmodel van Hoornstra – Van Lieshout: Digitale Intelligentie (Business Contact 2019) is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.