Online informatiebijeenkomst opleiding ColumbusCoach

Online informatiebijeenkomst opleiding ColumbusCoach

Overweeg je om je aan te melden voor de opleiding ColumbusCoach? Sluit dan aan op 27 mei om 14:00 uur. Tijdens dit webinar kom je alles te weten over de opleiding en kan je vragen stellen aan deelnemers die je voorgingen, zoals Kees van der Plas, bovenschoolse ICT coördinator van Stichting Nutsscholen Breda.

Over de opleiding
Op 7 oktober 2021 start de 4e groep opleiding ColumbusCoach. Deze opleiding van de stichting Digitale Overheid is voor ICT-coördinatoren, beleidsmedewerkers, digi- en mediacoaches uit het PO, VO en MBO die zich willen verdiepen in digitale geletterdheid en brede vaardigheden.

Het webinar wordt gegeven op donderdag 27 mei, van 14:00 tot 15:00 uur.

Deelname aan dit webinar is kosteloos, maar aanmelden is verplicht i.v.m. capaciteit.

Aanmelden Webinar

Voor wie

Je loopt binnen jouw organisatie voorop als het gaat om de inzet van ICT en digitalisering. Je volgt ontwikkelingen op de voet en je bent een vraagbaak voor de directie en leraren. Je merkt in de praktijk dat het moeilijk is om collega’s te mobiliseren als het gaat om vernieuwing. “Misschien loop ik wel te ver voor de troepen uit”, vraag je je soms af. Je hebt behoefte aan verdieping en een denkkader om de kloof te dichten tussen jou en je collega’s. Herken je jezelf hierin, dan is deze opleiding je op het lijf geschreven.

Meer over de opleiding
Aanmelden online informatiebijeenkomst
Digitale Intelligentie biedt inzichten met betrekking tot 21e-eeuwse vaardigheden, brede vaardigheden en digitale geletterdheid.

21e-eeuwse vaardigheden

Het Columbusmodel van Hoornstra – Van Lieshout: Digitale Intelligentie (Business Contact 2019) is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.