Van 24 t/m 27 juni reisde Hans Hoornstra door het land in de kader van de lancering van het boek Digitale Intelligentie. Iedere bijeenkomst verzorgde Hans hij twee inspirerende presentaties. De eerste over de evolutionaire ontwikkeling van de vaardigheden van de mens en het Columbusmodel. De tweede spreekbeurt gaat over de 21e-eeuwse vaardigheden in de praktijk.

We zijn voornemens om in het najaar nog twee van deze bijeenkomsten te beleggen: één in Eindhoven en één in Drachten. Data zijn nog niet bekend. Wil jouw organisatie gastheer zijn, neem dan even contact op.

Ik heb een vraag

Testimonial van Matthijs van Zetten (ICT coördinator en docent aardrijkskunde en geschiedenis).

“Hans Hoornstra [en Van Lieshout red.] zet in het boek “Digitale Intelligentie” op een heldere manier uiteen welke eisen de veranderende wereld stelt aan ons onderwijs. Het boek geeft een opbouwend beeld van de vaardigheden die we als mensen nodig hebben om succesvol te zijn en blijven in onze wereld. Daarnaast geeft het een sterk startpunt voor docenten om deze ideeën in te zetten in ons onderwijs. De opzet van het Columbus model helpt je om te herkennen welke stappen je zelf al gezet hebt en keuzes te maken in de verdere ontwikkeling van je onderwijs. Daarom raad ik dit boek aan aan iedereen die zich bezighoudt met onderwijs en opvoeding. De bijeenkomsten van Columbus ON TOUR geven naast een helder beeld van het boek een mogelijkheid om kennis te maken met de schrijver. Hans is een gepassioneerd onderzoeker en verteller die je enthousiast maakt om aan de slag te gaan met digitale intelligentie. De bijeenkomsten hebben een duidelijke meerwaarde omdat je echt kennismaakt met de motivatie en ambitie van de schrijvers en daarnaast andere professionals ontmoet die betrokken zijn bij dezelfde ontwikkelingen.”

Creative Commons-Licentie
Columbusmodel van Hoornstra – Van Lieshout: Digitale Intelligentie (Business Contact 2019) is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.